Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Требушкін у передвиборчій програмі пообіцяв надавати всебічну підтримку ветеранам і соціально незахищеним громадянам

20 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Руслана Требушкіна з обіцянкою надавати всебічну підтримку ветеранам і соціально незахищеним громадянам.
Не виконано
Сказано 20 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21508.html
  • https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68848
  • https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68848

Результат

На місцевих виборах у жовтні 2020 року Руслан Требушкін виграв вибори міського голови Покровська.

30 жовтня 2020 року Руслан Требушкін підтвердив свої плани наступні 5 років працювати на благо громади міста Покровськ. Оскільки Требушкін добровільно відмовився від повноважень народного депутата на користь крісла мера, статус обіцянки присвоюється по факту виконання чи не виконання ним програми під час депутатських повноважень.

Нардеп подавав такі законодавчі ініціативи з приводу соціального захисту: № 3230 про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо підвищення рівня соціального захисту шахтарів та членів їх сімей та № 2724 про внесення змін до розділу VIІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо реструктуризації заборгованості із сплати платежів з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, та № 3331 про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування частини заробітної плати найманих працівників в сумі фактичного прожиткового мінімуму на період надзвичайної ситуації чи/та карантину.

Станом на 30 жовтня законопроекти на голосування не виносили.

Також депутат не голосував за законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціального захисту населення в період карантину, пов’язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) (№3486).

Відповідно за рік роботи нардепу не вдалось реалізувати обіцянку надавати всебічну підтримку ветеранам і соціально незахищеним громадянам. Обіцянка отримує статус "не виконано".