Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дубілет у програмі обіцяє запустити програми постійного навчання та самовдосконалення для держслужбовців

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет у програмі обіцяє запустити програми постійного навчання та самовдосконалення для держслужбовців.
Виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/ludina-zive-v-derzavi-aka-stavit-pered-sobou-realisticni-cili-ta-dosagae-ih-z-vikoristannam-rozumno-neobhidnih-dla-cogo-resursiv
  • https://pdp.nacs.gov.ua/

Результат

У січні 2020 року було запущено «Портал управління знаннями» – веб-простір для швидкої комунікації між державними службовцями, які шукають можливості для підвищення кваліфікації, та провайдерами освітніх послуг. На порталі зареєстровано 75 провайдерів освітніх послуг. Зареєстрованими провайдерами розміщено 429 програм. Власником порталу та виключних майнових прав на його програмне забезпечення є держава в особі НАДС.

Нагадаємо, що у тексті програмного документа діяльності уряду, який Рада ухвалила 04.10.2019, будь-які терміни щодо цього зобов'язання – відсутні, тому обіцянці присвоєно статус «виконано» після відставки прем'єр-міністра Олексія Гончарука «за власним бажанням» на початку березня 2020 року. Відставка прем'єр-міністра стала передумовою відставки уряду та міністра Дубілета.