Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дубілет у програмі обіцяє ліквідувати та автоматизувати зайві функції та органи держапарату

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет у програмі обіцяє провести функціональний аналіз всього державного апарату і ліквідувати та спростити (автоматизувати) зайві функції та органи.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/ludina-zive-v-derzavi-aka-stavit-pered-sobou-realisticni-cili-ta-dosagae-ih-z-vikoristannam-rozumno-neobhidnih-dla-cogo-resursiv

Результат

Відповідно до звіту уряду від 14 лютого 2020 року, проведення функціонального аналізу всього державного апарату, подальшу оптимізацію органів виконавчої влади, виявлення і відмову від зайвих функцій, спрощення і автоматизацію за допомогою ІТ функцій, що залишаються – віднесено до подальших запланованих дій.

3 березня прем'єр Гончарук подав в Раду заяву про відставку «за власним бажанням». 4 березня 2020 року Рада відправила Гончарука у відставку. Відставка прем'єр-міністра стала передумовою відставки уряду та міністра Дубілета. Обіцянці присвоєно статус «не виконано».