Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Оновити парк "швидкої допомоги" в Кам'янсько-Дніпровській центральній районній лікарні

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Пеклушенко під час робочої поїздки в Кам'янсько-Дніпровський район відвідав центральну районну лікарню, де пообіцяв вирішити питання оновлення парку "швидкої допомоги". Губернатор заявив, що Кам'янсько-Дніпровська ЦРЛ потребує як мінімум 2 автомобілі "швидкої допомоги".
Не виконано
Сказано 4 липня 2012 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/16058/oleksandr-peklushenko-vidrodzhennya-sela-pochinajetsya-z-vidrodzhennya-sotsialnoji-sferi.html
  • Лист заступника керівника апарату облдержадміністрації, начальника організаційного відділу В.Г.Кархачова
  • http://www.zoda.gov.ua/news/18540/na-reformuvannya-sistemi-ekstrenoji-medichnoji-dopomogi-v-oblasti-zakladeno-90-mln.-grn..html
  • http://partyofregions.ua/news/52174b80c4ca422c5b000031

Результат

Як повідомили у Запорізькій ОДА, виділення у 2012 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання санітарного транспорту та медичного обладнання надало можливість забезпечити Кам'янсько-Дніпровську ЦРЛ автомобілем швидкої медичної допомоги Рено Мастер вартістю 500,0 тис. грн.

В 2013 році, як заявив перший заступник голови Запорізької ОДА Віктор Ємельяненко, обласним бюджетом передбачено 2 млн. грн. за закупівлю нових авто "швидкої допомоги". Як повідомляється на сайті Партії регіонів, жоден із 8 закуплених на ці гроші автомобілів не був направлений в Кам'янсько-Дніпровський район. Таким чином, лікарня не отримала два авто медичної допомоги.