Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр юстиції України

Малюська пообіцяв найближчим часом викласти інформацію про випадки рейдерства за останні 5 років

9 жовтня 2019 міністр юстиції Денис Малюська заявив, що найближчим часом буде викладена інформація про випадки рейдерства за останні 5 років.
Не виконано
Сказано 9 жовтня 2019 р.

Джерело

  • https://lb.ua/news/2019/10/09/439326_ministr_yustitsii_denis_malyuska_ne.html
  • Лист Міністерства юстиції України від 21 серпня 2020 року
  • https://minjust.gov.ua/
  • https://www.facebook.com/minjust.official
  • https://www.facebook.com/people/Denis-Malyuska/100011121947008

Результат

Враховуючи те, що протягом 6 місяців інформація щодо випадків рейдерства за останні 5 років не була опублікована, обіцянка отримала статус "не виконано".

Відповідно до листа Міністерства юстиції України від 21 серпня 2020 року, інформація щодо випадків рейдерства за останні 5 років знаходиться на офіційному вебсайті Міністерства юстиції України та на сторінці соціальної мережі Facebook міністерства. Проте, за період з 9 жовтня 2019 року по 9 квітня 2020 року на вищезазначених ресурсах та на офіційній сторінці міністра юстиції Дениса Малюськи в мережі Facebook не було знайдено жодної інформації щодо випадків рейдерства за останні 5 років.

Якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу. Якщо надані докази є достовірними, статус обіцянки може бути змінений.