Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Холодницький пообіцяв завершити розслідування у справі щодо порушення оборонного контракту з Індією

30 травня 2019 року керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ Назар Холодницький пообіцяв завершити розслідування у справі щодо порушення оборонного контракту з Індією. «Слідство триває. Буде поставлена крапка», – заявив Холодницький (відео 1:18:35).
Виконано
Сказано 30 травня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=kb_c7zFsNts
  • Лист Офісу ГПУ від 6 жовтня 2020 року

Результат

Відповідно до листа Офісу генеральної прокуратури від 6 жовтня 2020 року, Національним антикорупційним бюро України під процесуальним керівництвом САП проведено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо колишніх службових осіб Державного госпрозрахункового зовнішньоторгівельного підприємства «Спецтехноекспорт» за фактом розтрати коштів держпідприємства.

Колишнім посадовцям інкриміновано вчинення службового підроблення та умисної, з використанням службового становища за попередньою змовою розтрати майна, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави. У січні 2020 року обвинувальний акт стосовно зазначених осіб у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті, на сьогодні розгляд триває.

Враховуючи те, що розслідування завершено, обіцянці присвоєно статус «виконано».