Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє визначити на законодавчому рівні вимоги щодо необхідності розроблення та актуалізації містобудівної документації

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє визначити на законодавчому рівні вимоги щодо необхідності розроблення та актуалізації іншої містобудівної документації для прогнозування розвитку територій, визначення і раціонального взаємного розташування зон житлової та громадської забудови, виробничих, рекреаційних, природоохоронних, оздоровчих, історико-культурних та інших зон і об’єктів.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team
  • https://program.kmu.gov.ua/

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту "Програма діяльності Кабінету Міністрів України", який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 4 лютого 2020 року, провести моніторинг забезпечення територій та населених пунктів наявними видами містобудівної документації передбачено протягом 2020 року.

У 2021 році Мінрегіон мав переглянути існуюче нормативно-правове забезпечення щодо оптимізації видів містобудівної документації. У період з січня 2022 року до кінця грудня 2024 року мала відбутись розробка та затвердження оновлених видів містобудівної документації.

Протягом шести місяців каденції уряду не вдалося визначити на законодавчому рівні вимоги щодо необхідності розроблення та актуалізації містобудівної документації, тому обіцянка «не виконана».