Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський заявив, що найближчим часом буде оновлена українська частина Міжурядової комісії з торговельно-економічної співпраці з Білоруссю

4 жовтня 2019 року президент України Володимир Зеленський заявив, що найближчим часом буде оновлена українська частина Міжурядової комісії з торговельно-економічної співпраці з Білоруссю.
Виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • https://ua.112.ua/polityka/tovaroobih-mizh-ukrainoiu-ta-bilorussiu-za-mynulyi-rik-perevyshchyv-5-mlrd-dolariv-zelenskyi-509968.html
  • Лист МЗС від 18 грудня 2019 року

Результат

Відповідно до листа МЗС від 18 грудня 2019 року, Кабмін постановою № 940 від 15 листопада 2019 року призначив міністра енергетики та захисту довкілля України головою української частини Міжурядової українсько-білоруської змішаної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва. 12-13 грудня 2019 року у Києві відбулося 27-засідання Комісії під головуванням міністра енергетики та захисту довкілля України Олексія Оржеля. До складу української частини комісії увійшли представники різних міністерств та деяких інших ЦОВВ.

Керівництво української частини Міжурядової комісії з торговельно-економічної співпраці з Білоруссю оновлено, обіцянці присвоєно статус «виконано».