Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Криклій у програмі обіцяє підвищити рівень безпеки судноплавства відповідно до міжнародного законодавства

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Міністр інфраструктури України Владислав Криклій у програмі обіцяє підвищити рівень безпеки мореплавства, забезпечити високий рівень охорони людського життя на морі та на внутрішніх водних шляхах відповідно до передових світових стандартів, встановити єдині національні правила і вимоги для торговельного і риболовного флоту відповідно до міжнародного законодавства.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/ukrainskij-pasazir-ta-biznes-mae-dostup-do-vodnogo-transportu-perevezen-rickou-ta-morem
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66739
  • Інформація МІУ від вересня 2020 року
  • Лист МІУ

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, підвищити рівень безпеки мореплавства, забезпечити високий рівень охорони людського життя на морі та на внутрішніх водних шляхах відповідно до передових світових стандартів, встановити єдині національні правила і вимоги для торговельного і риболовного флоту відповідно до міжнародного законодавства – віднесено до подальших запланованих дій.

З листа Мінінфраструктури від 11 серпня 2021 року стало відомо, що станом на травень 2021 року (період відставки Криклія) необхідні для виконання цієї обіцянки законопроєкти не були подані на розгляд уряду/Ради. Обіцянці присвоєно статус «не виконано».