Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський пообіцяв вирішити проблему жительки Дніпра Ніни Мещерякової, яка скаржиться на рейдерство

10 жовтня 2019 року президент України Володимир Зеленський пообіцяв вирішити проблему жительки Дніпра Ніни Андріївни Мещерякової, яка скаржиться на рейдерство. «Ми записали. Ми вирішимо це питання. Ми зробимо все щоб вирішити цю проблему», – заявив президент (відео 4:29:54).
Архів
Сказано 10 жовтня 2019 р.

Джерело

  • // https://youtu.be/tMwWnMEC-VE?t=16194
  • Лист Офісу президента
  • https://znaj.ua/politics/269587-zriv-pres-marafonu-zelenskogo-zhurnalisti-z-yasuvali-osobu-zhinki-skandalistki-i-pravdivist-jiji-skarg
  • Лист Дніпровської міськради
  • Лист Офісу президента від 14 квітня 2020 року

Результат

Журналісти спробували допомогти жінці і перевірити, що відбувається з будинком, про який вона говорить. Мещерякова назвала адресу вул. Маяковського 51Б, Дніпро, але такого будинку в місті не виявилося. Мещерякову знайшли за іншою адресою, але пресі не вдалося з нею зустрітися.

Відповідно до листа ОП від 3 грудня 2019 року, у Департаменті звернень громадян ОП станом на 21 листопада не зареєстровано звернень Ніни Мещерякової.

Відповідно до листа Дніпровської міськради від 9 січня 2020 року, доручень Офісу Президента України щодо розгляду скарги Мещерякової Н. А. не надходило.

Відповідно до листа ОП від 13 квітня 2020 року, у період з 3 грудня 2019 року звернень Мещерякової Н. А. не зареєстровано.

Враховуючи те, що вказана адреса виявилася неправильною, а інших скарг не було зафіксовано, публікацію перенесено до розділу «архів».