Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє завершити створення Державної митної служби з не менше, ніж 50% нових людей на керівних посадах

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє завершити створення вільної від корупції Державної митної служби з не менше, ніж 50% нових людей на посадах керівників окремих структурних підрозділів центрального апарату та територіальних органів.
Виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/dobrocesni-eksporteri-ta-importeri-ta-gromadani-ukraini-maut-prozori-prosti-ta-peredbacuvani-pravila-mitnogo-kontrolu-ta-mitnogo-oformlenna-pri-comu-ih-ekonomicni-interesi-ta-interesi-sodo-rivnosti-konkurentnih-umov-zahiseni
  • https://www.epravda.com.ua/news/2020/02/18/657177/
  • Керівники територіальних органів

Результат

4 грудня 2019 року Кабмін ухвалив розпорядження про офіційний запуск роботи Нової митниці з 8 грудня 2019 року. 8 грудня офіційно розпочала роботу Нова митниця.

Станом на кінець лютого 2020 року центральний апарат Державної митної служби оновлено на 80%, керівники територіальних органів оновлені на понад 90%.

Протягом шести місяців каденції уряду вдалося завершити створення Державної митної служби, % оновлення відповідав заявленому, тому обіцянка «виконана».