Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лисенко планує відремонтувати усі лікарні та поліклініки в місті

7 жовтня 2019 року міський голова Сум Олександр Лисенко повідомив, що планує відремонтувати усі лікарні та поліклініки в місті. "В майбутньому у нас в планах відремонтувати усі відділення... Ми зробимо так, щоб у нас були усі поліклінічні відділення, усі лікарні були відремонтовані на вищому рівні", - запевнив міський очільник (відео 9:07-9:44).
У процесі
Сказано 7 жовтня 2019 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=8WvwtFbP088
  • https://youtu.be/VwGbQPUoYUc
  • https://smr.gov.ua/uk/novini/pro-golovne/16186-oleksandr-lisenko-prodovzhuemo-remontni-roboti-ta-zakhodi-z-energoefektivnosti-dityachoji-likarni.html
  • https://www.facebook.com/LisenkoOleksandr/posts/302054781159560
  • Лист Сумської міської ради від 4 січня 2021 року
  • https://www.facebook.com/LisenkoOleksandr/posts/509484427410872

Результат

Станом на 4 січня 2021 року капітальний ремонт проведений у центральній міській клінічній лікарні, клінічній лікарні №4,клінічній лікарні №5, дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди, пологовому відділені Святої діви Марії.

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 13 липня 2020 року триває відновлення центрального двоповерхового корпусу міської лікарні № 4. У ньому розташовані приймальне, хоспісне і неврологічне відділення, під корпусом знаходиться досить велике підвальне приміщення. У вартість робіт також входить утеплення корпусу і даху та повне відновлення гідроізоляції фундаменту. Загальна вартість ремонту корпусу становить 26,2 млн гривень.

Станом на 29 листопада 2019 року завершено комплексну тепломодернізацію будівлі КНП "Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди" - збалансували систему опалення, облаштували індивідуальний тепловий пункт, встановили автоматизований вузол регулювання теплового потоку та модулю гарячої води, замінили вікна та утеплили перекриття підвалу, дах і цоколь будівлі. Також відремонтували відділення реанімації та неврології, в подальшому планується ремонт відділення хірургії.

21 листопада 2019 року у Сумській центральній міській клінічній лікарні на базі судинного центру відкрили нове нейрохірургічне відділення. Капітальний ремонт тривав 2 місяці. Також триває ремонт приймального відділення (відео).