Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Житомирської обласної державної адміністрації

Бунечко пообіцяв розв'язати проблему Квітневої школи

23 вересня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко пообіцяв розв'язати проблему Квітневої школи, де після утеплення будівлі з'явився грибок.
Виконано
Сказано 23 вересня 2019 р.

Джерело

  • http://oda.zht.gov.ua/news/ruhayus-po-oblasti-spilkuyus-z-lyudmy-vnykayu-u-problemy-zhytomyrshhyny-golova-oda-vitalij-bunechko/?fbclid=IwAR1NxokZlE18uS3dpd-iVhoCeD29IDExd5KWKqH4DBA_KU-cbsdwI1TXTqA
  • https://www.zhitomir.info/news_191894.html
  • Лист директора департраменту Хоменко І.
  • https://oda.zht.gov.ua/news/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshhyni-vitalij-bunechko-proinspektuvav-zaversheni-obyekty-u-kvitnevij-otg/

Результат

5 травня 2020 року Віталій Бунечко в інтерв'ю повідомив про те, що у Квітневій школі ще тривають роботи.

За інформацією пресслужби від 25 серпня 2020 року грибок у приміщеннях навчального закладу виник через не якісне виконання підрядником робіт на об’єкті. На даний час підрядник усуває недоліки коштом кошторисних призначень на 2020 рік.

17 листопада 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко з робочою поїздкою відвідав Квітневу об’єднану територіальну громаду та перевірив, як завершено комплекс робіт із реконструкції Квітневої школи.

Як відзвітував сам голова ОДА: "Школа у Квітневому стала гарним прикладом того, що ми вміємо якісно доводити до логічного завершення розпочаті проєкти та виконувати те, що обіцяли громаді".

Зараз у школі завершено ремонт. Загальна кошторисна вартість об’єкту складає близько 7 млн гривень. Отже, обіцянку - виконано.