Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Верещук заявила, що голосуватиме "за" законопроект про прослуховування депутатів у другому читанні

24 вересня 2019 року народний депутат України Ірина Верещук заявила, що голосуватиме "за" на повторному другому читанні за законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення окремих положень кримінального процесуального законодавства (№1009). Законопроектом пропонується надати Національному антикорупційному бюро України і Державному бюро розслідувань право самостійно здійснювати зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж у рамках проведення негласних слідчих та розшукових дій. "Щодо цього законопроекту, якихось великих зауважень, або великих контрверсій не було, тому я була подивована, побачивши результат на табло. Тому, що якраз в даному випадку особливих емоцій він не викликав... Я особисто голосувала і буду це робити й далі, сподіваюся, що й в другому читанні, ми все-таки у другому-другому читанні, ми проголосуємо. І так, у повторному другому читанні, бо є передбачено регламентом таку процедуру, ми будемо використовувати її, і буде проголосовано цей законопроект" (відео 19:09).
Виконано
Сказано 24 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/tO7_OfREhAk?t=1149
  • https://www.unian.ua/politics/10691955-sered-deputativ-vinik-skandal-cherez-nerezultativne-golosuvannya-za-zakonoproekt-pro-prosluhovuvannya-deputativ.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=928

Результат

4 жовтня 2019 року народний депутат України Ірина Верещук підтримала законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих положень кримінального процесуального законодавства (№1009) - у другому читанні та в цілому. Обіцянка отримує статус "виконано".