Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дубілет пообіцяв оприлюднити бюджет, який виділяється на закупівлю паперу

11 вересня 2019 року міністр Кабінету Міністрів України заявив, що оприлюднить бюджет, який виділяється на закупівлю паперу.
Не виконано
Сказано 11 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://www.instagram.com/p/B2RHdh1onGK/
  • https://www.instagram.com/p/B2iv4TVocKA/
  • Лист від міністра КМУ від 26.12.2019 року

Результат

18 вересня 2019 року міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет зазначив, що за його оцінкою лише на канцелярію навколо кадрових документів держава витрачає від 50 до 100 мільйонів гривень.

У період з 19 вересня 2019 року по 25 грудня 2019 року не було знайдено жодної інформації щодо бюджету, який виділяється на купівлю паперу ані на офіційних сторінках соціальних мереж міністра, ані у ЗМІ.

Аналітичний портал "Слово і Діло" направляв запит щодо отримання вищезазначеної інформації. У листі від міністра Кабінету Міністрів України Дмитра Дубілета від 26 грудня 2019 року не було вказано жодної інформації щодо бюджету, який виділяється на закупівлю паперу.

Враховуючи відповідну інформацію, обіцянка отримала статус "не виконано".

Якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу. Якщо надані докази є достовірними, статус обіцянки може бути змінений.