Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Дубінський пообіцяв направити запит до прокуратури з матеріалами справи Дніпровської міської ради

10 вересня 2019 року народний депутат України Олександр Дубінський пообіцяв направити запит до прокуратури з матеріалами справи стосовно розкрадання коштів Дніпровською міською радою. "Нехай порушать кримінальну справу прям до дня міста. Відправ мені, будь ласка, як депутату, ці матеріали і я супроводжу також своїм зверненням в прокуратуру цю історію...". На уточнення колеги, що він зробить це через депутатський запит депутат відповів: "Так, щоб ця історія в день міста він (Борис Філатов - ред.) провів як належно, під слідством" (відео 18:35-18:55).
Не виконано
Сказано 10 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=yzH-zb6FlbQ
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=10&kod8011=21040

Результат

19 вересня Олександр Дубінський, коментуючи невиконання даної обіцянки журналісту «Слово і Діло», зазначив, що ним були підготовлені та направлені всі необхідні документи до правоохоронних органів. Редакція «Слово і Діло» очікує від народного депутата факти, що підтверджують його слова для об’єктивного оцінювання стану реалізації обіцянки.

Ми направили інформаційний запит до нардепа Олександра Дубінського та чекаємо на відповідь і зазначені копії документів.

14 вересня 2019 року відбулось святкування дня міста Дніпра. До цього часу народний депутат не направив депутатський запит до прокуратури з матеріалами справи відносно діяльності міського голови.

У відповідь на інформаційний запит від 8 жовтня 2019 року народний депутат не надав інформацію для підтвердження виконання обіцянки.Обіцянка отримує статус "не виконано".