Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Рябошапка заявив, що для оголошення підозри екс-главі НАЗК Наталії Корчак матеріали справи будуть передані заступнику генпрокурора

4 вересня 2019 року генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що для оголошення підозри екс-главі НАЗК Наталії Корчак матеріали справи будуть передані заступнику генпрокурора.
Архів
Сказано 4 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://www.rbc.ua/ukr/news/genprokuror-ruslan-ryaboshapka-ruka-drognet-1567776725.html?fbclid=IwAR3V2IEhfGv7XU5f6WIIhOQiLf5VWugpIB9XLH3dWAoQL38lxZxqRriiaxw
  • https://nabu.gov.ua/novyny/eksposadovycyu-nazk-pidozryuyut-u-nedeklaruvanni-statkiv
  • Лист ГПУ
  • https://www.facebook.com/sap.gov.ua/
  • Лист ГПУ від 12 березня 2020 року

Результат

28 жовтня 2019 року детективи Національного бюро за процесуального керівництва прокурорів САП повідомили екс-главі НАЗК Наталії Корчак про підозру у недекларуванні статків на понад 544 тис. гривень.

Відповідно до листа Офісу Генерального прокурора від 12 березня 2020 року, розгорнуту відповідь на шосте питання не може бути надано, оскільки ні слідчим, ні прокурором не надано дозволу на розголошення відомостей досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Враховуючи те, що редакції аналітичного порталу «Слово і діло» не вдалося з'ясувати прізвище прокурора, який підписав підозру, обіцянку перенесено в розділ «архів» після відставки Рябошапки.