Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань бюджету

Люшняк у передвиборчій програмі пообіцяв забезпечити розвиток курортно-рекреаційного та туристичного потенціалу округу

18 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Миколи Люшняка з обіцянкою забезпечити розвиток курортно-рекреаційного та туристичного потенціалу Гусятинщини, Бучаччини, Монастирищини, Теребовлянщини.
У процесі
Сказано 18 червня 2019 р.
Контроль виконання через 1 мiсяць.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=16566.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=12437
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=12433

Результат

29 квітня 2021 року ВРУ ухвалила законопроєкт про внесення змін Закону України "Про туризм" щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг (№2673). Документ передбачає створення сприятливих умов для розвитку готельної інфраструктури та сфери туризму через розширення кола суб’єктів надання готельних послуг. Народний депутат підтримав цей законопроєкт.

Також було проголосовано в першому читанні законопроєкт про внесення змін до Закону України "Про туризм" та деяких інших законодавчих актів щодо основних засад розвитку туризму (№4162). Основною метою законопроєкту є створення правового підґрунтя для сталого розвитку туризму, створення дієвої системи взаємодії усіх учасників туристичної діяльності шляхом запровадження державної електронної інформаційної системи, яка містить відомості про усіх суб’єктів туристичної діяльності та інші відомості щодо організації туристичної діяльності, створення дієвого механізму держаного стратегічного планування, державного нагляду (контролю) у сфері туризму, статистичної звітності, захисту прав та законних інтересів туристів. Законопроєкт також розроблено з метою забезпечення виконання рекомендацій Всесвітньої туристичної організації UNWTO та імплементації положень Директив та Регламентів Європейського Союзу у цій сфері, у тому числі в рамках виконання Угоди між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони. Народний депутат підтримав цей законопроєкт. Народний депутат підтримав даний законопроєкт.