Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Дубінський пообіцяв виступати за збільшення порогу безподаткового ввезення імпортного товару поштовим зв'язком

2 вересня 2019 року народний депутат України Олександр Дубінський пообіцяв виступати за збільшення порогу безподаткового ввезення імпортного товару поштовим міжнародним зв'язком. На запитання ведучої про те, чи буде він виступати за збільшення порогу безподаткового ввезення імпортного товару поштовим зв'язком народний депутат відповів: "Підвищення? Так, я вважаю, що це необхідно зробити тому, що люди повинні мати право купувати недорогі товари не переплачуючи посередникам по 100 відсотків" (відео 43:25-43:45).
У процесі
Сказано 2 вересня 2019 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=jKuzacS5dW0&feature=youtu.be&t=2606
  • http://finbalance.com.ua/news/vr-zrobila-krok-do-pidvishchennya-limitu-bezmitnikh-posilok-z-za-kordonu-zi-100-do-150-vro-

Результат

27 січня 2021 року Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроекти №4278 та №4279, якими пропонується збільшити базу оподаткування податком на додану вартість операцій з ввезення на митну територію України товарів у міжнародних поштових та експрес-відправленнях на адресу одержувача - фізособи зі 100 євро до 150 євро. Статус обіцянки буде присвоєний після голосування за законопроекти в цілому.