Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Народний депутат України
  • Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки

Парубій пообіцяв, що "ЄС" і він особисто будуть домагатися належної підтримки "Пласту" з боку держави

4 вересня 2019 року народний депутат України Андрій Парубій пообіцяв, що "Європейська солідарність" і він особисто будуть домагатися належної підтримки Національної скаутської організації України "Пласт" з боку держави. Мається на увазі повторний розгляд законопроекту №10184, а також виділення коштів з бюджету для скаутської організації (відео 2:57). "Ми будемо домагатися всіма зусиллями і як" Європейська солідарність ", і я як Андрій Парубій, що б Пласт мав належну підтримку з боку держави."
У процесі
Сказано 4 вересня 2019 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://youtu.be/bdDaosIc0Zw?t=146
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=2244

Результат

17 грудня 2019 року Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроєкт №0976 про підтримку Національної скаутської організації України "Пласт" з пропозиціями президента Володимира Зеленського. Законопроект №0976 це той самий законопроект №10184, який внесли повторно до ВРУ IX скликання. Всі депутати від "ЄС" підтримали законопроект.

Законопроект передбачає:

- розроблення органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування державних і місцевих програм щодо дітей та молоді з урахуванням пропозицій пластових, скаутських громадських об’єднань;

- органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування надають матеріальну, фінансову, інформаційну, консультаційну підтримку діяльності пластових, скаутських громадських об’єднань;

- центральні органи виконавчої влади сприяють розвитку пластового, скаутського руху за межами України і створенню та функціонуванню за межами України інфраструктури пластового, скаутського руху, в якій освіту і виховання здійснюють українською мовою або вивчають її.