Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко у передвиборчій програмі пообіцяв стимулювати інновації

24 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма політичної партії "Європейська солідарність", за списком якої йшов кандидат в народні депутати Петро Порошенко з обіцянкою стимулювати інновації.
У процесі
Сказано 24 червня 2019 р.
Контроль виконання через 1 мiсяць.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=17854.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=67675

Результат

У Верховній Раді України зареєстровано законопроект про внесення змін до Закону України "Про науковий парк "Київська політехніка" (щодо забезпечення інноваційного розвитку шляхом залучення інвестицій в створення інфраструктурних об'єктів наукового парку) (№2619). Метою законопроекту є забезпечення інноваційного розвитку шляхом залучення інвестицій в створення інфраструктурних об’єктів наукового парку через розширення переліку видів об’єктів, що створюються в результаті реалізації проектів наукового парку і які буде мати право виконувати Науковий парк разом з його партнерами в інтересах Університету, зокрема, шляхом надання їм права виконувати проекти в результаті реалізації яких будуть створені інфраструктурні об’єкти цільове призначення яких відповідає пріоритетним напрямкам діяльності наукового парку. Ініціаторами законопроекту виступили депутати з фракції "Слуга народу". Станом на 27 серпня 2020 року даний законопроект знаходиться на стадії доопрацювання.

Альтернативних чи інших законодавчих ініціатив, які б передбачали стимулювання інноваційної діяльності в Україні від фракції "Європейська солідарність" станом на 27 серпня 2020 року немає.