Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Микиша у передвиборчій програмі пообіцяв намагатися вирішувати проблему очисних споруд в Змієві шляхом залучення коштів бюджетів усіх рівнів

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Дмитра Микиші з обіцянкою намагатися вирішувати проблему очисних споруд в Змієві шляхом залучення коштів бюджетів усіх рівнів.
У процесі
Сказано 25 червня 2019 р.
Контроль виконання через 1 мiсяць.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21076.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=qbsmPYH1Bis

Результат

Станом на вересень 2021 року стало відомо про критичний стан очисних споруд у місті Зміїв. Зокрема, всі обєкти знаходяться в критичному стані.

За час роботи у ВРУ 9-го скликання Дмитро Микиша ані власною законодавчою ініціативою, ані депутатським запитом, ані виступом у парламенті не підіймав питання необхідності виділення державного фінансування для вирішення проблеми очисних споруд в місті Зміїв.

"Слово і діло" направило запити на доступ до інформації для з'ясування питання сприяння народного депутат у виділенні коштів з різних джерел на очисні споруди в місті Зміїв. На основі відповіді буде надано відповідний статус цій обіцянці.