Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Кінзбурська у передвиборчій програмі пообіцяла внести до ВРУ законопроєкт про посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Вікторії Кінзбурської з обіцянкою внести до ВРУ законопроєкт «Про посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху», який має на меті створити безпечні умови як для водіїв, так і для пішоходів. Посилення відповідальності за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння шляхом конфіскації автотранспортного засобу. Гроші від реалізації зазначеного автотранспорту будуть спрямовані на допомогу постраждалим від ДТП.
Не виконано
Сказано 25 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21002.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=21132&SKL=10
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=21132&SKL=10

Результат

Депутатка Вікторія Кінзбурська серед співавторів проєкту закону №5798 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення ролі суспільства у заходах контролю за безпекою дорожнього руху та дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, яким пропонується удосконалити чинний режим фотозйомки (відеозапису) та додати до переліку суб’єктів які можуть його здійснювати фізичних осіб, які є безпосередніми свідками порушення.

Однак, і своїй передвиборчій програмі Кінзбурська обіцяла особисто зареєструвати іншу ініціативу - проєкт закону «Про посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху» щодо посилення відповідальності за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння шляхом конфіскації автотранспортного засобу. І що гроші від реалізації зазначеного автотранспорту будуть спрямовані на допомогу постраждалим від ДТП.

Попри власну передвиборчу обіцянку Вікторія Кінзбурська так і не внесла за час роботи у ВРУ законопроєкт «Про посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху». Тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Статус може бути змінено в разі реєстрації народною депутаткою відповідної ініціативи.