Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань бюджету

Трухін у передвиборчій програмі пообіцяв регулярно звітувати перед виборцями

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Олександра Трухіна з обіцянкою регулярно звітувати перед виборцями.
Не виконано
Сказано 25 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21142.html
  • https://www.facebook.com/sluganarodu.truhin.40
  • https://www.facebook.com/aleksandrtrukhin40

Результат

Станом на 2 лютого 2022 року до профілю Олександра Трухіна у Facebook (Слуга народу – Трухін Олександр – Округ 40) немає доступу. Моніторинг цієї сторінки депутата у листопаді 2021 року показав, що останню публікацію було зроблено ще у серпні 2021 року.

На іншій сторінці Олександра Трухіна, яку також можна знайти у Facebook, остання публікація була зроблена ще 21 липня 2019 року. Також у мережі не було знайдено блогів депутата, наприклад, на сайті "Української правди" або інтернет-видання "Лівий берег". Не виявлено і Telegram-каналу чи профілю в іншій соціальній мережі, де б депутат особисто інформував громадськість про свою діяльність.

Обіцянка отримує статус "не виконано". Депутат створив профіль у Facebook та інформував про свою діяльність раніше, проте закрив його. Станом на 2 лютого 2022 року комунікацію з виборцями не можна вважати регулярною, оскільки після закриття профілю усі звіти депутата щодо його діяльності недоступні.