Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань правової політики

Демченко у передвиборчій програмі пообіцяв внести законопроекти щодо підвищення контролю держави за формуванням тарифів на житлово-комунальні послуги

20 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма кандидата в депутати Сергія Демченка з обіцянкою внести законопроекти щодо підвищення контролю держави за формуванням тарифів на житлово-комунальні послуги .
Не виконано
Сказано 20 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21087.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=70918

Результат

28 січня 2021 року ВРУ ухвалила Проект Постанови про заходи, спрямовані на соціальний захист населення, у зв'язку з підвищенням цін (тарифів) на житлово-комунальні послуги (№5308). Ініціаторами даної постанови виступила група народних депутатів серед яких є і Сергій Демченко. Метою прийняття документу є вжиття уповноваженими органами державної влади невідкладних заходів у сфері енергетики та житлово-комунальних послуг, спрямованих на захист прав та інтересів громадян України, стабілізацію ситуації на енергетичному ринку України та забезпечення досягнення економічного балансу між інтересами громадян України та держави. Також були внесені постанови №4650 про заходи, спрямовані на соціальний захист населення, у зв'язку з підвищенням цін (тарифів) на житлово-комунальні послуги, №4587 про звернення до Кабінету Міністрів України щодо вжиття невідкладних заходів з метою зниження ціни на електричну енергію та тарифів на послуги розподілу природного газу.

Поряд з цим, Сергій Демченко не зареєстрував законопроєкти щодо підвищення контролю держави за формуванням тарифів на житлово-комунальні послуги, які були обіцяні у його передвиборчій програмі 2019 року.

Таким чином обіцянка отримує статус "не виконано".