Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Тігіпко обіцяє ввести ваучери на здобуття нової професії або підвищення кваліфікації

Віце-прем'єр-міністр, Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко 22 квітня 2012 року повідомив, що в Україні незабаром введуть ваучери, що містять кошти на навчання для здобуття нової професії або підвищення кваліфікації. "Багато людей з віком стають неконкурентоздатними. Тоді як за кордоном людина постійно навчається, у нас немає жодного навчання. Тому ми надаватимемо спеціальний ваучер людям, яким 45 і більше років, і які мають 15 років трудового стажу. Таким чином, людина отримуватиме 11 630 гривень. За рахунок цього ваучера вона зможе отримати іншу спеціальність", - розповів С.Тігіпко.
Не виконано
Сказано 22 квітня 2012 р.

Джерело

  • http://korrespondent.net/business/economics/1342512-tigipko-poobeshchal-ukraincam-vauchery-na-poluchenie-novoj-professii-ili-povyshenie-kvalifikacii
  • Лист Заступника Міністра соціальної політики Л.Дроздової від 4 березня 2013 року

Результат

В 2012 році ваучери на здобуття нової професії або підвищення кваліфікації не були запроваджені. За інформацією Міністерства соціальної політики, проект Порядку видачі ваучерів для підвищення конкурентоспроможності осіб на ринку праці досі знаходиться на розгляді в Кабінеті Міністрів.