Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Вілкул пообіцяв створити програму підвищення кваліфікації психологів та педагогів, які займаються соціальною адаптацією дітей-сиріт та дітей з проблемних сімей

Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул 28 березня 2012 року повідомив, що на Дніпропетровщині буде створена програма підвищення кваліфікації психологів та педагогів, які займаються соціальною адаптацією дітей-сиріт та дітей з проблемних сімей. За його словами, влада буде цілеспрямовано займатися підготовкою спеціалістів для надання професійної допомоги дітям в центрах реабілітації. Також будуть проводитися курси для підвищення кваліфікації педагогів. Наприклад, теоретична частина на базі Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, а практична частина в центрі реабілітації.
Не виконано
Сказано 28 березня 2012 р.

Джерело

  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=245082623&cat_id=244277216
  • Лист Директора Департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА О.І.Демчика
  • Лист Ректора Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти М.І.Романенка

Результат

За інформацією Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, впродовж квітня - грудня 2012 року не було розроблено жодної програми з підвищення кваліфікації психологів та педагогів, які займаються соціальною адаптацією дітей-сиріт та дітей з проблемних сімей. Зауважимо, що розроблення таких програм належить до компетенції згаданого інституту.