Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Голова депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Кулініч у передвиборчій програмі пообіцяв популяризацію та розвиток туризму

21 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Олега Кулініча з обіцянкою популяризації та розвитку туризму, в тому числі – зеленого та сільського туризму.
У процесі
Сказано 21 червня 2019 р.
Контроль виконання через 2 мiсяцi.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=17218.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.ptable?ptid=21741
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=12433
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=12437

Результат

16 червня 2020 року Верховною Радою було прийнято у другому читанні та в цілому законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв'язку з дією обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) № 3377, який вдосконалює правові відносини у багатьох сферах життєдіяльності, які зазнали змін у зв’язку із поширенням коронавірусу COVID-19, зокрема й туризму. Олег Кулініч вніс поправки до цього проєкту закону та підтримав його під час голосування.

29 квітня 2021 року Верховною Радою було прийнято у першому читанні законопроєкт про внесення змін до Закону України "Про туризм" та деяких інших законодавчих актів щодо основних засад розвитку туризму № 4162, який має на меті створення правового підґрунтя для сталого розвитку туризму, створення дієвої системи взаємодії усіх учасників туристичної діяльності шляхом запровадження державної електронної інформаційної системи, яка містить відомості про усіх суб’єктів туристичної діяльності та інші відомості щодо організації туристичної діяльності, створення дієвого механізму держаного стратегічного планування, державного нагляду (контролю) у сфері туризму, статистичної звітності, захисту прав та законних інтересів туристів. Олег Кулініч підтримав це рішення. Наразі законопроєкт готується до другого читання.

29 квітня 2021 року Верховною Радою було прийнято у другому читанні та у цілому законопроєкт про внесення змін Закону України "Про туризм" щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг № 2673, метою якого є створення сприятливих умов для розвитку готельної інфраструктури та сфери туризму через розширення кола суб’єктів надання готельних послуг. Олег Кулініч підтримав це рішення.

Редакція продовжує слідкувати за перебігом виконання обіцяного.