Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Здати в експлуатацію центр з обслуговування швидкісних міжрегіональних електропоїздів в межах Київського залізничного вузла на ст. Дарниця у 2012 році

Генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту України Володимир Козак заявив, що у 2012 році буде закінчено будівництво сучасного високотехнологічного центру з обслуговування швидкісних міжрегіональних електропоїздів в межах Київського залізничного вузла на ст. Дарниця. „Досвіду будівництва таких об’єктів в Україні немає, тому перш, ніж проектувати його, ми вивчали досвід Фінляндії, Росії, Кореї. Цього року центр для обслуговування швидкісних міжрегіональних електропоїздів буде здано в експлуатацію”, – зазначив Володимир Козак.
Виконано
Сказано 29 лютого 2012 р.

Джерело

  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=245000749&cat_id=244277212
  • http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/page-2/324346/

Результат

24 жовтня 2012 року було відкрито технічну пасажирську станцію (ТПС) "Дарниця" для обслуговування швидкісних міжрегіональних електропоїздів. За словами міністра інфрастуктури Бориса Колеснікова, ТПС дозволить скоротити час та покращити якість сервісного обслуговування швидкісних поїздів. Нагадаємо, що будівництво центру почалось у 2011 році.