Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова громадянської партії "ПОРА"

Скласти депутатський мандат одразу після виконання формальних процедур зі створення Державного агентства з інвестицій і управління національними проектами

Народний депутат України Владислав Каськів (фракція НУ-НС) обіцяє скласти депутатський мандат одразу після того, як почне отримувати заробітну плату в Державному агентстві з інвестицій і управління національними проектами. «Я не одержую заробітну плату за свою роботу в агентстві. Тільки 12 травня Президент видав Указ, яким затвердив положення про агентство. До цього ми були командою ентузіастів, яка не мала формальних адміністративних положень, які дають можливість сформувати штат. Однак це тимчасові труднощі. Як тільки будуть виконані формальні процедури зі створення агентства, я одразу ж здам мандат», – сказав В.Каськів.
Не виконано
Сказано 20 травня 2011 р.

Джерело

  • http://job-sbu.org/kaskiv-skazav-koli-zdast-deputatskiy-mandat.html
  • http://www.epravda.com.ua/publications/2011/07/8/291227/
  • http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?deputatskih_mandativ_pozbavili_z_drugogo_razu&objectId=191199
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site/p_deputat?d_id=11122

Результат

Не дивлячись на те, що Державне агентство з інвестицій і управління національними проектами функціонувало на повну потужність протягом усього 2011 року і Каськів займався в ньому активною діяльністю, позбавити В. Каськіва депутатського мандату вдалося лише 23 лютого 2012 року загальним голосуванням.