Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова громадянської партії "ПОРА"

У 2011 році почати зводити доступне житло у п’яти містах України

Голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів повідомив, що у 2011 році в Києві, Одесі, Донецьку, Харкові та Львові в рамках Національного проекту "Доступне житло" почнеться будівництво житла, вартість якого буде становити 3-4 тис. гривень/кв.м. "Передбачається, що вартість такого житла буде коливатися в рамках 3-4 тис. гривень за 1 кв. м. В 2011 році заплановано початок будівництва такого житла в Києві, Одесі, Донецьку, Харкові, Львові", - повідомив голова Держнацпроекту.
Не виконано
Сказано 26 січня 2012 р.

Джерело

  • http://tyzhden.ua/News/7131
  • http://www.ukrproject.gov.ua/news/federal-international-group-spriyatime-realizatsii-natsionalnogo-proektu-dostupne-zhitlo
  • http://www.ukrproject.gov.ua/node/29

Результат

Станом на 10.02.2012 р. по Національному проекту "Доступне житло" Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України лише завершило розробку техніко-економічного обгрунтування і разом з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України опрацьовує питання подальшої реалізації Національного проекту.