Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Дубінський у передвиборчій програмі пообіцяв втілити курс Володимира Зеленського у конкретних законопроектах і політичних рішеннях

20 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Олександра Дубінського з обіцянкою втілити курс Володимира Зеленського у конкретних законопроектах і політичних рішеннях.
Не виконано
Сказано 20 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=20829.html
  • https://www.radiosvoboda.org/a/news-zelensky-dubinsky/31069409.html
  • https://ua.interfax.com.ua/news/general/718865.html

Результат

26 січня 2021 року Президент України Володимир Зеленський закликав вийти з фракції народного депутата зі "Слуги народу" Олександра Дубінського, на якого накладені американські санкції через звинувачення в причетності до втручання в американські вибори. Це підтвердив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко. Однак сам депутат відмовився за власним бажанням це робити. 1 лютого 2021 року Олександра Дубінського було виключено зі складу фракції "Слуга народу" шляхом таємного голосування на засіданні фракції.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки вчинені депутатом дії прямо суперечать обіцянці підтримувати курс Президента у політичних рішеннях.