Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Заступник голови депутатської фракції "Слуга народу"

Тищенко у передвиборчій програмі пообіцяв втілити курс Президента Володимира Зеленського у конкретних законопроєктах і політичних рішеннях

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Миколи Тищенка з обіцянкою втілити курс Президента Володимира Зеленського у конкретних законопроєктах і політичних рішеннях.
Не виконано
Сказано 25 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21175.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=1159

Результат

За 2 роки роботи у ВРУ Микола Тищенко вже встиг порушити власну обіцянку. Зокрема, за цей час у парламенті було проголосовано низку законодавчих ініціатив, головним автором яких є Президент України.

Однак Микола Тищенко демонстрував власну позицію, та не підтримав низку таких. Наприклад, він не голосував за проєкти законів про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо запровадження інформаційно-телекомунікаційної системи досудового розслідування (№5246), про ратифікацію Фінансової угоди (Проект "Розширення харківського метрополітену" (Проект "Подовження третьої лінії метрополітену у місті Харків") між Україною та Європейським інвестиційним банком (№0008), про ратифікацію Листа про зміни, про доручення Голові Верховної Ради України Разумкову Д.О. щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року (№3669), про приєднання України до Міжамериканської конвенції про підтвердження та інформацію стосовно іноземного законодавства та ін. Був відсутній під час ухвалення: про внесення змін до Закону України "Про оборону України" щодо організації оборони держави (№1011), про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України щодо удосконалення перегляду судових рішень в апеляційному та касаційному порядку (№2314) та ін.

І навіть голосував проти про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" щодо викривачів корупції (№1010)

Таким чином, обіцянка отримує статус "не виконано".