Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук пообіцяв, що до 21 липня проведе зустрічі з представниками митниці для напрацювання плану дій щодо боротьби з контрабандою, вдосконалення роботи портів

13 липня 2019 року заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Гончарук пообіцяв, що на наступному тижні (15-21 липня - ред.) проведе зустрічі з представниками митниці для напрацювання плану дій щодо боротьби з контрабандою, вдосконалення роботи портів. «Пане президенте, я думаю, що для вирішення більшості цих питань відверто кажучи нам потрібен новий уряд. Але ми невідкладно на наступному тижні зберемося з усіма суб'єктами. Окремо по порту, окремо по контрабанді. На наступному тижні ми це зробимо, і я вам доповім конкретний план дій з відповідальними і з строками», – заявив Гончарук (відео 1:23:44).
Не виконано
Сказано 13 липня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/GLhPQrJBLC4?t=5024
  • Лист ДФС

Результат

Відповідно до листа ДФС від 22 листопада 2019 року, у період з 15 по 21 липня 2019 року представники Одеської митниці ДФС не залучалися до будь-яких зустрічей за участі Олексія Гончарука, який на той час був заступником Керівника Офісу Президента України.

Враховуючи цю інформацію, обіцянці присвоєно статус «не виконано».