Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський пообіцяв направити очільнику Укравтодору список осіб, які контролювали ремонт доріг в областях і яких потрібно звільнити

14 липня 2019 року президент України Володимир Зеленський пообіцяв направити очільнику Укравтодору список осіб, які контролювали ремонт доріг в областях і яких потрібно звільнити. «Ми підготуємо список людей. Ми порівняємо цих людей, що вони зробили, які дороги вони контролювали у всіх областях, хто за ними стоїть. Тому що нам відомо по всім областям, по всім, всі підрядники, всі укравтодоровці вони контролюються певними прізвищами, яких скоро не буде у Верховній Раді, але в нас є така інформація. Ми вам даємо ці прізвища і ви можете їх звільнити», – заявив Зеленський (відео 2:49).
Не виконано
Сказано 14 липня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/bN_Vwm4C6EQ?t=167
  • Лист Укравтодору від 2 жовтня 2019 року
  • Лист Офісу Президента від 4 вересня 2019 року
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/829-2019-%D1%80

Результат

Відповідно до листа Офісу Президента від 4 вересня, запитувані листи Офісу Президента адресовані Укравтодору відсутні.

25 вересня Кабмін підтримав звільнення Славоміра Новака з посади голови Укравтодору.

Відповідно до листа Укравтодору від 2 жовтня, до Укравтодору не надходив лист (інший документ) з Офісу Президента щодо звільнення осіб, які контролювали ремонт доріг в областях.

Враховуючи те, що у період з липня до дня звільнення керівника Укравтодору з посади, Укравтодор не отримував обіцяних списків, обіцянці присвоєно статус «не виконано».