Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко пообіцяв, що виключатиме кандидатів з виборчого списку партії, якщо на це будуть аргументовані підстави

4 червня 2019 року народний депутат України Олег Ляшко пообіцяв, що виключатиме кандидатів з виборчого списку партії, якщо на це будуть аргументовані підстави. "Після з'їзду ми оприлюднимо не першу п’ятірку, а весь виборчий список. І я закликаю громадськість ретельно його проаналізувати і дати мені свої пропозиції. Якщо люди наведуть аргументи, чому хтось не достойний бути депутатом, ми його виключимо. Я оголошую всенародне обговорення",- заявив Ляшко під час ефіру на 112 каналі.
Виконано
Сказано 4 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2204411769627408/
  • http://liashko.ua/news/general/5520-skinuv-zi-svogo-gorba-lyashko-pochistiv-viborchij-spisok-vid-ledariv

Результат

"Трьох кандидатів в народні депутати виключили з виборчого списку Радикальної партії. Це №10 – Віктор Вовк, №14 – Олег Купрієнко та №23 – Олексій Кириченко. Перших двох – через самоусунення від партійної роботи, останнього – за власним бажанням....Олег Ляшко підписав рішення про виключення кандидатів у виборчому списку РПЛ та направив його до ЦВК", - повідомила 8 липня прес-служба РПЛ.

Як і обіцяв Ляшко, кандидатів в народні депутати виключили з виборчого списку Радикальної партії, тому обіцянка отримує статус "виконано".