Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Богдан пообіцяв, що будівля Адміністрації президента буде функціонувати у форматі «open space»

16 червня 2019 року глава АП Андрій Богдан пообіцяв, що будівля Адміністрації президента буде функціонувати у форматі «open space». «Ми плануємо переїзд в інше приміщення, і там будуть скляні стіни, open space, будуть робочі групи, буде відкрита для спілкування територія, куди зможе зайти простий українець, в якусь частину, і побачити, що там не якісь небожителі, а прості українські громадяни, яких народ взяв на роботу тимчасово», – заявив Богдан (відео 4:57).
Не виконано
Сказано 16 червня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/t7HzXXJ7jHE?t=297
  • https://www.president.gov.ua/documents/462020-32297
  • https://www.president.gov.ua/documents/462020-32297

Результат

В кінці серпня керівник Офісу Президента Андрій Богдан повідомив, що немає варіанту переїзду з Банкової. «Ми не можемо знайти на сьогоднішній день варіант переїзду. Була абсолютно логічна інструкція переїзду в Український дім з розміщенням тут музею. Але дійсно час проведення там ремонтних робіт плюс всі ці системи секретності, зв’язку, безпеки – це настільки все складно, що немає змісту це робити як тимчасовий», – заявив Богдан.

Станом на початок 2020 року Офіс Президента, як і раніше, розташований за адресою: місто Київ, вулиця Банкова, 11.

У період з червня 2019 року до 11 лютого 2020 року – дня звільнення Андрія Богдана з посади керівника Офісу Президента України, будівля Адміністрації президента не розпочала функціонувати у форматі «open space», тому обіцянка отримала статус «не виконано».