Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський заявив, що найближчим часом будуть залучені нові інвестиції в розвиток інфраструктури Донбасу

15 червня 2019 року президент України Володимир Зеленський заявив, що найближчим часом будуть залучені нові інвестиції в розвиток інфраструктури Донбасу.
Виконано
Сказано 15 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-u-mariupoli-zustrivsya-z-progresivnoyu-m-55901
  • Лист Мінінфраструктури від 20.12.2019

Результат

Відповідно до листа Мінінфраструктури від 20 грудня, 29.10.19 у Маріуполі в рамках Інвестиційного форуму було підписано Меморандум про співпрацю між ДП «Адміністрація морських портів України», ДП «Маріупольський морський торговельний порт», ТОВ «КОФКО АГРІ РЕСОРЗІС УКРАЇНА» та ТОВ «СТТ», який передбачає інвестування понад 1,3 мільярда гривень у розвиток інфраструктури Маріупольського порту.

Мінінфраструктури підготовило перелік інфраструктурних проєктів, реалізація яких спрямована на соціально-економічний розвиток регіонів українського Приазов'я. Наразі ведеться активна робота з метою залучення фінансування для реалізації зазначених проєктів, зокрема від міжнародних фінансових інститутів.

Враховуючи те, що протягом шести місяців уряду вдалося залучити деякі інвестиції в розвиток інфраструктури Донбасу, обіцянці присвоєно статус «виконано».