Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал запевнив, що будівництво "водної арени "Тернопіль" буде завершено у 2020 році

14 червня 2019 року міський голова Тернополя Сергій Надал запевнив, що завершальні роботи по будівництву "водної арени "Тернопіль" будуть виконані у 2020 році. "Є у нас такий цільний проєкт "водна арена "Тернопіль". В цьому році роботи продовжуються, зараз іде активна частина робіт. Планується в цьому році завершити основну частину робіт... На наступний рік залишиться лише завершити роботи - це облаштувати пусково-фінішний комплекс, а також зробити роботи які пов'язані з облаштуванням додаткових мереж: відведення води, каналізації. Тобто в цьому році роботи не будуть завершені" - зазначив міський очільник (відео 8:19-9:05).
Не виконано
Сказано 14 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ehGpH0VwO-Q&t=2317s
  • https://rada.te.ua/news/30206.html
  • https://www.facebook.com/Nadal.Sergij/posts/1296804867170174
  • https://www.facebook.com/Nadal.Sergij/posts/1535123376671654
  • http://nova.te.ua/statti/volodymyr-zelenskyj-na-ternopilli-vidkryv-vodnu-arenu-testuvav-remonty-dorig-i-vzyav-uchast-u-predstavlenni-strategiyi-rozvytku/
  • Лист Тернопільської міської ради від 13 січня 2021 року

Результат

13 січня 2021 року Тернопільська міська рада повідомила, що завершення робіт на об'єкті "водна арена "Тернопіль" та офіційне відкриття планується у 2021 році. Отже, завершити будівництво водної арени не вдалось у 2020 році, тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

18 вересня 2020 року відбулось представлення першої черги об'єкта "водна арена "Тернопіль". Планується будівництво обвідного каналу, яке повністю завершить цей об'єкт. Зробити його прагнуть вже наступного року.

12 травня 2020 року міський голова Тернополя Сергій Надал перевірив стан будівництва "водної арени "Тернопіль". Зокрема, зазначалось про завершення будівництва вже восени поточного року. Об'єкт будується на умовах співфінансування міста із Державним фондом регіонального розвитку. Загальна вартість робіт - понад 60 мільйонів. Наразі виділено 39 мільйонів, у тому числі - 14 мільйонів з міського бюджету. Зараз виникає питання лише у тому, чи забезпечить свою частину фінансування Державний фонд регіонального розвитку.

26 вересня 2019 року міський голова Сергій Надал повідомив, що наразі триває друга черга будівництва "Водної арени "Тернопіль", і заплановано, що до її завершення тут буде виконано ряд робіт: влаштовано під’їзні шляхи, зведено трибуни, підтрибунні приміщення та суддівську вишку. Також у 2020 році на веслувальному каналі виконуватимуться заключні роботи - ремонт приміщень та будівництво обвідного каналу, зведення стартових та фінішних вишок, додаткових інфраструктурних елементів, а також благоустрій території.