Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко пообіцяв реконструювати сквер "Юність"

14 травня 2019 року міський голова Черкас Анатолій Бондаренко пообіцяв провести реконструкцію та оновлення скверу "Юність". "Уже цього року ми розпочнемо оновлення скверу «Юність», який не реконструювали з часів його створення. Зважаючи, що йдеться про центр міста, хочеться, аби він мав привабливий та унікальний вигляд", - повідомив міський очільник.
Виконано
Сказано 14 травня 2019 р.

Джерело

  • http://procherk.info/news/7-cherkassy/72373-u-cherkasah-planujut-visaditi-magnoliyi-platani-i-sakuri
  • Лист Черкаської міської ради від 21 квітня 2020 року
  • http://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=18491&s=1&s1=17&fbclid=IwAR1RX6-6GqR_Xxn-vPZX8egWWKiNEp5l_DaghVbYVDIQBhciSaimQtDePIo
  • https://chesno.ck.ua/2021/09/17/u-cherkasah-urochysto-vidkryly-onovlenyj-skver-yunist/

Результат

За інформацією наданою КП "Дирекція парків" від 21 квітня 2020 року, розпочато підготовчі роботи з реконструкції парку "Юність" у поточному році. На роботи з реконструкції передбачається виділити 14,2 млн гривень. Завершити роботи планується у 2021 році, після чого буде проведено озеленення, зокрема, висаджено 48 магнолій.

17 вересня 2021 року урочисто відкрили оновлений сквер "Юність". Там встановлені сучасні світлодіодні ліхтарі, облаштовані прогулянкові зони, побудовані фонтани із підсвіткою і фільтрацією води та місточком, встановлені навіси від сонця, лавки та смітники. Також висаджено кущі, дерева та квіти: магнолії, ліквідамбар, різні види клену — гостролистий, іспанський, клен Фрімана, спірею японську голд, платан іспанський, ялівець козацький, дерен білий, шалфей, лаванду, мікс квітів.

Отже, сквер реконструйовано - обіцянку виконано.