Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Герасимов заявив, що фракція "БПП" буде підтримувати всі ініціативи спрямовані на зміцнення безпеки та оборони, які є в порядку денному

14 травня 2019 року народний депутат України Артур Герасимов заявив, що фракція "БПП" буде підтримувати всі ініціативи спрямовані на зміцнення безпеки та оборони, які є в порядку денному на 14-17 травня 2019 року. "Беззаперечно, наша фракція буде підтримувати також усі ініціативи спрямовані на зміцнення національної безпеки і оборони, які є в порядку денному цього тижня", - заявив він (відео 1:12:24-1:12:36).
Виконано
Сказано 14 травня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=Wqeqk-_9rmI
  • http://static.rada.gov.ua/zakon/new/WR/WR140519.htm
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_h1

Результат

14 та 16 травня 2019 року ВР розглядала ряд законопроектів спрямованих на зміцнення безпеки та оборони, зокрема:

- Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо виконання військового обов'язку та проходження військової служби) №10181. Більшість депутатів Фракції "БПП" підтримали законопроект.

- Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження принципів прозорості та публічності у сфері формування та реалізації державної військово-промислової політики № 10248. Більшість депутатів Фракції "БПП" підтримали законопроект.

Варто зазначити, що Верховна рада голосувала ще один закон № 10279 "Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання капеланської діяльності у Збройних Силах України та інших утворених відповідно до законів України військових формуваннях", однак його не було в розкладі порядку денного. Більшість депутатів Фракції "БПП" підтримали законопроект. Обіцянка отримує статус "виконано".