Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук пообіцяв провести аудит апарату міської ради

25 квітня 2019 року Олексій Каспрук заявив, що буде проведений аудит апарату Чернівецької міської ради, щодо виявлення фактів зловживання службовим становищем посадовців. "Ми обов'язково будемо робити аудит апарату міської ради, у нас є своє контрольно-ревізійне управління, відділ невеликий, для того, щоб знайти документи, які ми передамо до правоохоронних органів для аналізу та прийняття рішення" - зазначив міський голова (відео 23:06-23:22).
Виконано
Сказано 25 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/d5_zeSu5cu4
  • Лист Чернівецької МР від 25 вересня 2019 року

Результат

За інформацією Чернівецької міськради від 25 вересня 2019 року, Державна аудиторська служба України у червні-вересні 2019 року за депутатським запитом М. Бурабака на звернення О. Каспрука здійснює ревізію фінансово-господарської діяльності департаментів Чернівецької міської ради за період з 1 січня 2017 року по 31 травня 2019 року. Інформація про результат аудиту буде надано Кабінету Міністрів України та Чернівецькій міськради до кінця вересня поточного року. За результатами аудиту буде вжито заходів, вразі виявлення відповідних порушень, відносно посадових осіб.

Також за зверненням Олексія Каспрука відділом контрольно-перевірочної роботи Чернівецької міської ради проводяться тематичні перевірки департаменту ЖКГ та низки комунальних підприємств.

Враховуючи, що за ініціативою Олексія Каспрука вжито заходів щодо проведення аудиту в Чернівецькій міській ради - обіцянка отримує статус виконаної.