Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків обіцяє встановити дитячий майданчик у парку Молодіжний

21 квітня 2019 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв встановити дитячий майданчик у парку Молодіжний. "Буде, як раз цього року запланували. І великий дитячий майданчик", - розповів мер (відео -13:35).
Не виконано
Сказано 21 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/100003477463628/videos/2055799624545933/
  • http://firtka.if.ua/blog/view/ruslana-vasiliuk-pro-voron-v-parku-rekonstruktsiiu-ozera-metsenativ-i-grandiozni-plani
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 8 лютого 2021 року

Результат

Враховуючи, що Руслан Марцінків обіцяв ще у 2019 році встановити великий дитячий майданчик в парку на вулиці Молодіжній, проте станом на початок 2021 року цього зроблено не було, то обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

2 лютого 2020 року директорка комунального підприємства "Центр розвитку міста та рекреації" Руслана Василюк розповіла, що у парку на Молодіжній планують провести комплексні роботи з благоустрою та влаштуванням різноманітних зон для потреб різновікових категорій. Проте усе впирається у брак фінансування.

"Не бачу сенсу робити щось нове, допоки не буде капітального ремонту алейної мережі. Минулого року ми провели капітальний ремонт спортивного майданчика. Облаштували футбольне поле зі штучним покриттям та дві площадки для стрітболу. Будемо доповнювати ще дитячі майданчики, бо там мало таких локацій", - зазначила директорка КП.

8 лютого 2021 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що у 2019 році КП "Центр розвитку міста та рекреації" встановило лавочки та урни у парку на вул. Молодіжній. Також там проведено капітальний ремонт спортивного майданчика. Про встановлення обіцяного дитячого майданчика - у відповіді не зазначено.