Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв, що старовинну плитку на вулиці Коперника збережуть

19 квітня 2019 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв, що старовинну плитку на вулиці Коперника збережуть. “Частину плитки збережуть. Її переставлять. Те, що не можна повернути на вулицю - віддамо на зберігання у майбутній Музей історії міста”, - відповів Руслан Марцінків.
Виконано
Сказано 19 квітня 2019 р.

Джерело

  • http://briz.if.ua/57337.htm
  • https://mi100.info/2019/09/12/pochavsya-remont-na-kopernyka-znimayut-avstrijski-plyty-foto/
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 31 липня 2020 року
  • https://www.facebook.com/ukb.if/posts/164918112308438

Результат

25 травня 2021 року Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради відзвітувало про завершення ремонту вулиці Коперника. При облаштуванні тротуарів було поєднано сучасні матеріали зі старою історичною плиткою, яка була в хорошому стані та придатна для подальшого використання. Отже, при ремонті тротуарів було збережено історичну бруківку, тому обіцянка отримує статус "виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

31 липня 2020 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що при проведені вибіркового ремонту вулиці Коперника підрядною організацією буде демонтовано плитку з природнього каменю і передано на зберігання КП "Муніципальна дорожня компанія".

Станом на 12 вересня 2019 року розпочато ремонт на вулиці Коперника. Почали знімати старовині австрійські плити. На деяких ділянках вулиці замість них почали укладати бруківку типу “Старе місто”.