Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бублик запевнив, що підтримає ряд законопроектів пов'язаних з коаліційною угодою

17 квітня 2019 року народний депутат Юрій Бублик запевнив, що підтримає ряд законопроектів пов'язаних з коаліційною угодою Ведучий поцікавився у Бублика чи буде шанс ухвалити ті речі, що прописані в коаліційній угоді після президентських виборів. На, що бублик відпоїв, що дуже важливо прийняти закон про імпічмент, про відкриті виборчі списки, ТСК, про мову. Він звичайно ж підтримає їх своїм голосом за. Проте нардеп зазначив, що налаштований скептично, та не вірить, що всі ці питання будуть винесені на розгляд в Раді. Пряма мова:"Пане Юрію, вікно можливостей після 21 квітня не відкриється? Не буде шансу на ухвалення цих рішень?", - запитав ведучий.На що бублик відповів: "Я всі ті правильні речі, які прописані в коаліційній угоді буду підтримувати.Один в полі не воїн. Але як депутат Мажоритарник я допоможу коаліції. Хоча, вона на разі є віртуальною на жаль. Своїм голосом допоможу ухвалити ці рішення".
Архів
Сказано 17 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/WvL4E3gHJZo?t=783
  • http://www.ccu.gov.ua/novyna/ksu-vyznav-konstytuciynym-ukaz-prezydenta-pro-dostrokove-prypynennya-povnovazhen-verhovnoyi

Результат

Обіцянка переноситься в "Архів", оскільки Верховна Рада України VIII скликання була розпущена 20 травня 2020 року. Таким чином народному депутату не вистачило часу, щоб підтримати ряд важливих законопроектів.