Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський обіцяє піти у відставку, якщо його оточення вдаватиметься до корупційних дій в оборонній сфері

18 квітня 2019 року кандидат в Президенти України Володимир Зеленський пообіцяв піти у відставку, якщо його оточення вдаватиметься до корупційних дій в оборонній сфері.
Архів
Сказано 18 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://www.rbc.ua/ukr/news/vladimir-zelenskiy-nam-vygodno-raspustit-1555546435.html

Результат

22 лютого 2022 року РФ визнала «незалежність» «ДНР» та «ЛНР».

Того ж дня президент України Володимир Зеленський оголосив: «Визнання Росією так званих «Донецької та Луганської народних республік» підтверджує її свідомий односторонній вихід з Мінських домовленостей і є явним порушенням міжнародного права, територіальної цілісності України та найсерйознішим ударом по політико-дипломатичному врегулюванню, над просуванням якого Україна та її партнери активно працюють».

24 лютого президент РФ офіційно оголосив про проведення «спецоперації на Донбасі». Цього ж дня військами агресора було обстріляно низку стратегічних об'єктів у різних областях України, повідомляється і про входження наземної техніки агресора на територію України.

У відповідь на це, в Україні запроваджено воєнний стан. Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки стало справою всього Українського народу. Військові формування та правоохоронні органи України забезпечують гідну відсіч агресору.

Президент України Володимир Зеленський виконує конституційні обов'язки та дотримується присяги Україні та Українському народу! Станом на цей час немає жодних підстав вважати, що оточення президента вдавалося/вдається до корупційних дій в оборонній сфері.

В умовах загрози державності України публікацію вирішено перенести до розділу «архів».