Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович пообіцяв провести ремонт музичної школи імені Нейгауза

3 квітня 2019 року міський голова Кропивницького Андрій Райкович пообіцяв провести ремонт музичної школи імені Нейгауза. "Тому нічого кращого, ніж зробити капітальний ремонт, від даху до підлоги, не придумали. Перший етап є. Тепер починаємо другий. Трошки потерпіти, і все буде зроблено,"- написав мер на своїй сторінці у соціальній мережі.
Виконано
Сказано 3 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/andriy.raykovich/posts/843876569300761
  • https://dostyp.com.ua/novini/zvit-mis-kogho-gholovi-kropivnits-kogho-zdobutki-pierspiektivi-ta-probliemi-fotorieportazh-2
  • Лист секретаря міської ради А. Табалова
  • Лист заступника міською голови з питань діяльності виконавчих органів ради Н. Дзюби
  • https://www.ugorod.kr.ua/news/2020-07-24-78022.html
  • https://www.kr-rada.gov.ua/news/nehay-u-kropivnitskomu-vsyudi-zvuchit-muzika-rekonstruyovana-muzichna-shkola-imeni-neygauza-otrimala-noviy-kontsertniy-maydanchik.html
  • https://cbn.com.ua/2020/09/18/u-kropyvnytskomu-vidrodyly-hram-muzyky-foto/

Результат

18 вересня 2020 року у Кропивницькому, після реконструкції відкрили музичну школу №1 імені Генріха Нейгауза.

У будинку замінили покрівлю, оновили підлогу, утеплили стіни, замінили вікна та двері на протипожежні, встановили відповідну сигналізацію, зробили звукоізоляцію музичних кабінетів і при цьому зберегли та відновили автентичну ліпнину на стінах та стелях. Будівельниками був посилений фундамент, замінені електромережу та перекриття. Класи, де займаються діти, зробили шумоізоляційними.

Нагадаємо попередній хід подій:

4 грудня 2019 року відбувся щорічний звіт міського голови Андрія Райковича, де він повідомив, що реконструкція дитячої музичної школи ім Г. Нейгауза запланована на 2020 рік. Корпус №2 музичної школи імені Генріха Нейгауза було відремонтовано раніше.

За інформацією міської ради від 19 травня 2020 року у 2019 році проводилися роботи з реконструкції приміщення музичної школи імені Г.Г. Нейгауза. Завершити роботи планується в ІІІ кварталі 2020 року.

Станом на 24 липня 2020 року реставрація будівлі музичної школи завершена на 80%. Продовжуються внутрішні оздоблювальні роботи: влаштування покриття підлоги та фарбування стін.