Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Нищук пообіцяв, що будуть дані доручення для посилення протипожежної безпеки на історичних об'єктах України

16 квітня 2019 року міністр культури України Євген Нищук пообіцяв дати окремі доручення для посилення протипожежної безпеки на історичних об’єктах України. «Для нас це також є дуже повчальна річ, тому що ми теж маємо пам’ятки, які сягають тисячоліть, в яких проводять реставраційні роботи. Очевидно, що ми посилимо зараз усі безпекові й протипожежні роботи. Також будуть окремі доручення по Україні по управліннях, які повинні звернути увагу на всі пам’ятки, в яких можуть траплятися ті чи інші речі», - заявив міністр.
Архів
Сказано 16 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://ua.112.ua/suspilstvo/ukraina-posylyt-protypozhezhnu-bezpeku-na-istorychnykh-obiektakh-nyshchuk-488154.html
  • Лист ДСНС від 20 травня 2019 року

Результат

Відповідно до листа ДСНС від 20 травня 2019 року, 16 квітня 2019 року міністром внутрішніх справ було дано доручення №5371/01/35-2019 щодо здійснення заходів із запобігання виникненню пожеж на культових об’єктах. Також вказано, що ДСНС спільно з органами державної влади та органами місцевого самоврядування здійснили перевірку 2162 культових об’єктів, включених до Державного реєстру нерухомих пам’яток культурної спадщини національного і місцевого значення, що використовуються релігійними громадами, та 75 культових об’єктів, віднесених до всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.

Враховуючи те, що обіцянка була виконана у день її виголошення, тому їй було надано значення анонсу та перенесено у розділ «архів».