Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко пообіцяв пройти тести у міжнародному антидопінговому агентстві

7 квітня 2019 року президент України Петро Порошенко пообіцяв пройти тести у міжнародному антидопінговому агентстві. «Я повністю підтримую заклик Володимира Кличка. Більше того, я вдячний йому, хоча, звичайно, я не обговорював і не спілкувався з ним. Є надзвичайно принципово, щоб найавторитетніша у світі міжнародна організація допінгового контролю, яка забезпечила і виведення на чисту воду російської антидопінгової агенції, і зняття Росії з більшості змагань. Авторитет цієї організації не викликає жодного сумніву у жодного представника у всьому світі. І негайно, як сказав Володимир Кличко, на початку наступного тижня приїдуть сюди і керівництво, і експерти цієї організації. І я хочу наголосити: я ці тести пройду одразу ж по прибуттю», – заявив Порошенко (відео 14:23).
Виконано
Сказано 7 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/nFJGAocrTNg?t=863
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-elections/2678341-porosenko-zdav-analizi-vada-ce-ne-zabaganka-a-vazliva-procedura.html

Результат

Президент Петро Порошенко 10 квітня знову здав медичні аналізи на НСК «Олімпійський» у Києві, куди прибули фахівці антидопінгової асоціації (VADA).