Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян обіцяє, що капсулу Hyperloop будуть будувати на Крюківському вагонобудівному заводі

22 березня 2019 року міністр інфраструктури пообіцяв, що капсулу Hyperloop будуть будувати на Крюківському вагонобудівному заводі. "Капсулу Hyperloop будемо робити тут", – зазначив міністр.
Не виконано
Сказано 22 березня 2019 р.

Джерело

  • https://kg.ua/news/kapsula-0
  • Лист Міністерства інфраструктури України від 29 липня 2020 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства інфраструктури України від 29 липня 2020 року, Мінінфраструктури не брало участь у реалізації проєкту з будівництва капсули Hyperloop та не володіє інформацією стосовно будівництва капсули Hyperloop на ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" в 2019 році.

Редакція аналітичного порталу "Слово і діло" не знайшла у відкритих джерелах жодної інформації щодо початку будівництва капсули Hyperloop на ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" у період з кінця березня 2019 року по кінець серпня 2019 року.

Враховуючи те, що станом на кінець серпня 2019 року на ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" не було розпочато будівництво капсули Hyperloop, обіцянка отримала статус "не виконано".

Якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу. Якщо надані докази є достовірними, статус обіцянки може бути змінений.